Açık Öğretim Ortaokulu Online Sınav Giriş 202125 Şubat

Açık Öğretim Ortaokulu 2020-2021 1. dönem sınavları online yapılacak. 2021 Açık Öğretim Ortaokulu aio online sınav giriş linki… Açık Öğretim online sınavlarına nereden nasıl girilecek? Online sınav linki yazımızın devamında…

Covid-19 nedeniyle bu sene Açık Öğretim Ortaokulu sınavları online yani internet üzerinden yapılacak. I.dönem sınavlarına giriş yapmak için aşağıdaki linki tıklayıp öğrenci girişi yapmanız yeterli…

2021 Açık Öğretim Ortaokulu(AİO) Online Sınav Linkleri

Açık Öğretim Online Sınava Giriş için yukarıdaki AİO sistemine giriş linkini tıklayın.

AİO online sınav girişi yapabilmek için Öğrenci T.C. Kimlik No ve Öğrenci şifrelerin girmelisiniz.

açık öğretim ortaokulu online sınav giriş

Aio öğrenci girişi yaptıktan sonra sol kısımda bulunan ELEKTRONİK SINAV menüsünü tıklayın. Açık Öğretim Ortaokulu 1.dönem online sınavlara bu menüden gireceğiz.

ELEKTRONİK SINAV menüsünden girdiğimizde Öğrencinin Sınava Gireceği Dönem Dersleri listelenecek. 2021 1.dönemde hangi dersler varsa o dersin karşısında SINAVA BAŞLA butonu yer alacak. SINAVA BAŞLA butonu tıklayarak online sınava başlayabilirsiniz.

Açık Öğretim Ortaokulu resmi web sitesinde 2020-2021 1. dönem online sınavlar ile ilgili duyuru ve online sınav tanıtım videosu yayımlandı.

AÇIK ÖĞRETİM ORTAOKULU ONLİNE SINAV TARİHLERİ

Açık Öğretim Ortoakulu online sınavlar en son ne zaman girilebilecek? Son gün ne zaman?

Açık öğretim kurumları 2020-2021 eğitim öğretim yılı 1. dönem sınavları için online sınav sistemi 25.02.2021 (saat 09.30’dan) – 01.03.2021 (saat 23.59’a kadar) tarihleri arasında açılacaktır.

Daha detaylı bilgi için TIKLA >

ONLİNE SINAV TANITIM VİDEOSU İZLE

Açık ortaokul öğrencileri için 2021 açık öğretim ortaokulu online sınav giriş işe ilgili detayları anlattık. Online sınavda uymanız gereken kurallar için online sınav tanıtım videosunu izlemeyi unutmayın. Online sınavlar ile ilgili sorularınızı YORUM bölümünden yazabilirsiniz.

Yorumlar (0)