EBA Öğrenci Girişi 202014 Mart

EBA Uzaktan Eğitim Öğrenci Girişi nasıl yapılır? EBA öğrenci giriş 2020 nasıl yapılır? İşte 2020 eba öğrenci giriş ekranı…

Koronavirüs nedeni ile 23 Mart 2020 tarihinde eğitimler EBA üzerinden uzaktan eğitim olarak yapılacak. Peki, öğrenciler EBA’ya nasıl giriş yapacak? Uzaktan Eğitim EBa girişi nasıl yapılır sizlere bu yazımızda görsellerle anlatacağız.

EBA Giriş 2020

EBA sitesine girmek için yukarıdaki bağlantıyı tıklayınız.

EBA Öğrenci Girişi 2020

EBA’YA DEVAM ET butonuna yıklıyouz.

eba giriş 2020

Yukarıdaki görselde gördüğünüz gibi EBA GİRİŞ menüsünden ÖĞRENCİ butonu tıklayınız.

EBA Öğrenci Girişi 2020

EBA’ya Nasıl Girilir 2020?

EBA’ya nasıl girilir diyorsanız bu ekranda bir çok seçenek bulunuyor.

1- EBA’ya giriş için daha önce şifre oluşturduysanız yukarıdaki gibi T.C. Kimlik No ve Şifreniz ile giriş yapabilirsiniz.

2- EBA uygulamasından Karekod ile giriş yapabilirsiniz.

3- E-Devlet ile giriş yapabilirsiniz.

Eğer şifreniz yoksa EBA şifre nasıl alınır işte cevabı…

EBA Şifresi Nasıl Alınır?

EBA Şifresi almak için Giriş ekranında bulunan EBA Hesabı Oluştur linkini tıklayınız. Açılan ekrandan EBA için istenen bilgileri giriyoruz ve önümüze eba şifresi oluşturma ekranı gelecek. EBA şifresi nasıl alınır detaylı anlatım için eba şifre alma yazımıza bakabilirsiniz.

EBA Uzaktan Eğitim Ne Zaman Saat Kaçta?

EBA uzaktan eğitimleri 23 Mart 2020 Pazartesi günü başlayacak. Hangi sınıf için saat kaçta uzaktan eğitim olacak, eba dersleri saat kaçta başlayacak hepsi ilerleyen günlerde açıklanacak. MEB eba uzaktan eğitim detaylarını sizlerle paylaşacağız…

EBA Nedir?

EBA’nın açılımı Eğitim Bilişim Ağı olarak tanımlanmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açılan sistem Bakanlığa bağlı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından tasarlanmıştır ve işletilmektedir. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan FATİH projesi kapsamında okullarda akıllı tahta ve fiber altyapı kurulumu tamamlandıktan sonra eba ile eğitim içerikleri öğrenci ve öğretmenlerin kullanımına açılmıştır. EBA içerisinde ders içerikleri, ders videoları ile online test ve sınavlar yer almaktadır. İçerikler akıllı tahta işle uyumlu, ders esnasında kullanılabilir ayrıca öğrencilere ödev olarak gönderilip takip edilebilir. Ayrıca öğretmenler konular ile ilgili içerik ekleyebilir, sınıflara paylaşım yapabilir, kendi test ve sorularını sisteme yükleyebilir. EBA ayrıca, geçtiğimiz günlerde 11 ve 12. sınıflara üniversiteye hazırlık anlamında EBA Akademik Destek Sistemi adı altında yeni bir platform oluşturmuş ve EBa yapay zeka sayesinde öğrencilere bireyselleştirilmiş eğitim ve çalışma programı hazırlamayı hedeflemektedir. EBA Akademik Destek Sistemi ile öğrencilere dijital eğitim koçluğu planlanmaktadır.

EBA uzaktan eğitim videoları ve içerikleri yüklendiğinde sitemizden duyuracağız.

EBA öğrenci girişi ve eba öğrenci şifresi ile ilgili sorularınızı yorum bölümünden yazabilirsiniz.

Yorumlar (0)