e Okul Neden Açılmıyor 20241 Şubat

e okul neden açılmıyor 2024 e okul giriş yapılmıyor, e okul çöktü mü, e okul öğrenci girişi yapamıyorum. E okula giriş yapmak isteyen öğrenci ve veliler e okula ne yazık ki giriş yapamadı? Peki neden e-okul kapandı mı? e-okul çöktü mü?

Bugün e okula giriş yapmak isteyen öğrenci ve veliler e okul sitesine giriş yaptığında bir hatayla karşılaştılar ve e okul açılmadı. E okula öğrenci girişi yapamayanlar “e okul neden açılmıyor?” sorusunun cevabını arıyorlar.

e okul neden açılmıyor 2023

e Okul Neden Açılmıyor, E Okula Giremiyorum 2024

e Okul girişi esnasında hata alıyor ve e okula giremiyorsanız nedenleri aşağıdakilerden birisi olabilir. İşte e-okul açılmama nedenleri.

  • E okul sunucu yoğunluk nedeni ile yavaşlamış olabilir.
  • e okul site adresini yanlış yazmış olabilirsiniz.
  • e okul sitesinde öğrenci bilgilerini yanlış yazmış olabilirsiniz.
  • e okul VBS yerine e okul yönetimden giriş yapmaya çalışıyor olabilirsiniz.
  • e okula eski bir tarayıcı ile giriş yapıyorsanız.
  • e okul kapatılmış olabilir.

Yukarıda gördüğünü nedenlerden dolayı e-okul açılmıyor olabilir. Yukarıdaki nedenler dışından e-okul neden açılmıyor 2024 eokul giriş yapamıyorum diyorsanız yorum bölümünden yazabilirsiniz.

e Okul Sunucu Yoğunluğu Nedeni İle Açılmıyor İse

Eğer eokul sunucu nedeni ile yani e okul sitesi nedeni ile giriş yapamıyorsanız biraz bekleyip tekrar girişi deneyebilirsiniz. e Okul sunucu yoğunluğu genelde sınav sonuçları açıklandığında yada sınav başvurusu yapıldığında yaşanır. Örneğin 2024 lgs sonuçları açıklandığında e okul açılmayabilir yada PYBS başvurusu sırasında e okula giriş yapamayabilirsiniz. Biraz bekleyip tekrar deneyebilirsiniz.

e Okul Nasıl Giriş Yapılır?

e okul site adresini yanlış yazanlar yada bilmeyenler için eokul nasıl giriş yapılır, e okula nereden girilir kısaca anlatalım. Google.com sitesinden e okul araması yaptığınızda http://e-okul.meb.gov.tr sitesini görüyorsanız girebilirsiniz göremiyorsanız diğer siteler e okul sitesi değildi. http://e-okulyd.meb.gov.tr iste yurt dışı girişleri içindir. E okula giriş yapmak içim tıklayınız > Açılan sayfa aşağıdaki gibi olacak.

e okul 2024
e okul 2024

Öğrenci ve Veliler e okul girişi yapmak için VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİ bölümünden yani sağ taraftaki turuncu giriş yazan yerden giriş yapmaları lazım. Sol taraf okul müdürlükleri ve öğretmenler için eokul girişidir.

e-Okul Neden Açılmıyor Rakamlar Görünmüyor

e okul neden açılmıyor 2024 bunun nedenlerinden birisi de e okul girişinden istenen “resimdeki rakamlar” bölümünde yazan rakamların görünmemesi. e okul resimdeki rakamlar görünmüyorsa eğer;
– Chrome Tarayıcı
– Firefox Tarayıcı
– Yandex Tarayıcı
ile e okula giriş yapmayı deneyiniz.

e okul sınav sonuçlarının açıklandığı ve sınav başvurularının yapıldığı tarihlerde yoğunluk nedeni ile çok zor açılabiliyor bazen de hiç açılamıyor. 2024 iokbs başvuruları bu hafta sona eriyor. 2024 iokbs başvurusu yaparken e okula giriş yapamayan veliler e okul neden açılmıyor, eokul çöktü mü, eokul kapandı mı merak ediyor. Aynı şekilde 2024 lgs başvurularında ve 2024 lgs sonuçları açıklandığında e okul üzerinden yapılacak işlemler nedeni ile veliler e okula yoğunluktan giriş yapamayabilirler. Yukarıda da belirttiğimiz gibi e okul sunucu sorunları ve e okul sunucu nedeni ile açılmıyorsa e okul girişini biraz bekledikten yani yoğunluk geçtikten sonra yapmayı deneyebilirsiniz. Gece geç saatlerde yada sabah erken saatlerde yoğunluk daha az olabiliyor. 2024 e okul giriş yapamayan velilerimiz ve öğrencilerimiz 2024 e okul giriş hatalarını, eokula girişte yaşadıkları problemleri yorum bölümünden tek tek yazarlarsa daha iyi yardımcı olabiliriz.

eokul neden açılmıyor, eokula giriş yapamıyorum? sorusunun cevabını bu yazımızda vermeye çalıştık. e-okul ile ilgili yaşadığınız problemleri yorum bölümünden yazabilirsiniz.

Yorumlar (5)

Tüm Yorumlar

  • Kibar Yücetaş
    Kibar Yücetaş
    E okul sayfasında bir süredir not bilgisi kısmına giriş yapamıyorum birçok kez sayfada güncelleme yapmama rağmen sonuç alamadım
  • Erol
    Resimdeki rakamları yazıyorum Tc giriyorum Öğrenci no giriyorum Bu kayıtlı öğrenci bulunamadı hatası veriyor her denedigimde
  • Seid
    ben azerbaycandan yaziyorum e okul yd ye giremiyorum baku turk anadolu lisesi ogrencisiyim
  • Ümit AKBAŞ
    Ümit AKBAŞ
    Mobil uygulamada telefonda yüklüydü. Yeni telefonda yükleyip ögrenci ekle den sürekli ögrenci bulunamiyor hatasi veriyor. Nasil düzeltebilirim?